Mladi sajtovi, startap projekti i novi veb servisi Računari

Vase misljenje i podrska novim projektima, sajtovima, servisima u zacetku. Projekat od konfuzne ideje, skice, preko razrade, do finalne realizacije.

Tema "mladi sajtovi, startap projekti, novi servisi" je namenjena onima koji stvaraju Internet. Svakoj novoj ideji, kada se realizuje, neophodan je neki vid podrške, a najvažniji od svih je podrška i pažnja auditorijuma kome je namenjen.

Opišite svoju ideju, predstavite svoj projekat i - slobodno nas pozovite da damo svoj kritički sud, ili nas motivišite da uzmemo učešća na vašoj društvenoj mreži koju ste kreirali, ili da postanemo korisnici servisa koji ste oformili.

Sva sredstva su u principu dozvoljena, ali ono što ne dolazi u obzir je, naravno, sledeće:

- da samo priložite svoj link i da to bude sve što ste napisali
- da prekopirate neki svoj tekst koji već postoji negde i da ga pustite ovde

Imate spektar raznih mogućnosti: opišite svoju ideju kakva je bila u začetku, i kako se razvijala tokom realizacije. Možete pomenuti i problematiku koju ste rešavali ili rešili, ukazati nam na interesantna tehnička ili dizajnerska rešenja koja ste primenili, a koja bi nam možda promakla.

Možete pomenuti učesnike koji su zaslužni za razvoj i finalnu realizaciju sajta, projekta, servisa. Sasvim je u redu da pomenete i uzore koje ste imali, ako ste imali.

Ono što je nama (kojima se obraćate) bitno, je da imamo vrednu i sadržajnu informaciju o projektu koji želite da nam pokažete.

U nastavku ću pomenuti svoj projekat, ali samo u par kratkih crta, kako ova poruka ne bi bila predugačka.

Turistickeagencije.rs

Napravio sam jos jedan sajt. Nalazi se na adresi www.turistickeagencije.rs i na njemu sam okacio i forum, medjutim, sajt je jos uvek mlad i sem mojih jos uvek nema gotovi ni jedan drugi tekst na forumu, i bilo bi mi drago ukoliko bi hteli da se ukljucite da za pocetak i vi napisete nesto zanimljivo na njemu, u odgovarajucim rubrikama kako bi koliko toliko nekako zaziveo, jer ja zaista nisam preterano vican pisanju tog tipa.

Ukoliko se neko odluci da se pridruzi sta je bitno da zna: da tekst koji bude postovan bude njegov, tj. da nije iskopiran sa nekog drugog sajta, ili ukoliko se koristi i nekim podacima sa Wikipedie da navede i link odakle je iskopirao recimo neke delove i sl. kako ne bi imali problema sa autorskim pravima nad tekstovima.

Pozdrav, i unapred hvala svima!

Lord[MX]

Moderator

Novi startup projekat NEGA TELA

Evo da se pridruzim i razdrmam malo ovu temu.
Pre svega sve pohvale i podrska idejnom tvorcu webmasteru ovog sajta ali i svih drugih projekata koje pokrenuo jer je siguran sam jedan od pionira u ovoj oblasti poslovanja. Slazem se da je podrska bitna ali i ohrabrenje mladim ljudima koji zele da se afirmisu, u ovom domenu poslovanja. Formula je prosta: najbitnija je ideja i volja da se nesto ozbiljno radi, sa ozbiljnim radom dolazi popularnost projekta (odnosi se na broj poseta sajta), a sa popularnoscu projekta dolazi i odgovarajuca satisfakcija .

Ovom prilikom zelim da vam predstavim projekat koji je u razvoju koji smo pokrenuli ja i jedan moj prijatelj:
WWW.NEGATELA.COM

Ideja je vrlo jednostavna. Sam sajt treba da okupi ljude koji zele da budu jedno pokreta u nasoj zemlji koji ce da promovisu edukaciju, prmenu novih metoda, zdrav nacin zivota, zdravu ishranu... i sve vezano za NEGU TELA. Za sajt ce pisati emitetentni strucnjaci iz svojih oblasti koji bi davali i korisne savete nasim posetiocima. Posto je sajt jos uvek u razvoju bice tu jos interesantnih razvojnih ideja koje ce se vremenom razvijati ali o tome nekom drugom prilikom.

Svakako bih vas pozvao da posetite sajt, kao i da mi posaljete neke sugestije ili nesto sto biste vi voleli da na sajtu vidite.

Najnovije vesti iz sveta

Evo jednog zanimljivog sajta sa najnovijim vestima iz sveta, regiona, sporta, politike, zabave. Sajt je krenuo sam radom 1 Januara 2013 godine.

http://img197.imageshack.us/img197/1681/javnevesti.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Evo linka ka njemu: "Javne Vesti"

Posetite sajt!

Sajt JAVNE VESTI

Zanimljiv sajt.

Nažalost, ima ih prilično sa tom temom...Potrebno je ipak napraviti neku razliku,
koliko god je to moguće. U nekom drugačijem sadržaju ili opciji.

Trebaće jači rad na njegovom pozicioniranju.
Dobro je ime domena. Boje su takođe dobro izabrane, prave informacione..

Puno sreće :)

Auto Oglasi

"Naš sajt je nastao u cilju da pomogne svim kupcima i prodavcima automobila na teritoriji cele bivše Jugoslavije." Sajt sa auto oglasima, prodajte ili kupite automobil.

http://i.imgur.com/OQWjhRM.jpg

Auto Oglasi

Moji sajtovi sa besplatnim HD pozadinama.

Best Wallpapers, HD Backgrounds, Free Download wallpaper
http://www.bestwallpaper-hd.com

Free Wallpapers, Wallpapers HD, Free Download
http://www.freewallpaper-hd.com