zasto ste mi obrisali oglas? Caffé

ok, ako treba da pitam nesto ozbiljno i komplikovano - evo recite mi zasto ste mi obrisali oglas. a osim toga to vam i nije prvi put.

necu da pitam sa kontakt strane, hocu javno da mi objasnite.

a i sajt vam nije nesto narocito, trebalo bi vise da postoujete posetioce i da me makar obavestite ako ga brisete.

toliko. eto ozbiljno malo...

Re: zasto ste mi obrisali oglas?

Prvo, ipak je trebalo da navedeš koji je oglas bio u pitanju - kako glasi, na koji broj telefona i na koju email adresu, kada je dat - ne mora baš tačno vreme, ali makar datum.

1. Mislim da sam shvatio koji je oglas u pitanju. Oglas nije samo neozbiljan, već je i vulgaran i takvi će uvek biti brisani. Ne kažem da takvih nema - moguće da nam je nešto promaklo.

2. U vezi ovakvih stvari, ipak nam se obratite na email. I pišite sa email adrese koju ste naveli u oglasu.

3. Ne slažem se ali prihvatam Vašu kritiku u vezi sajta - imate pravo da mislite tako, ja mislim da je sajt OK i da će biti bolji. Takodje, mislim da posetioce uvažavamo - na kraju krajeva i samim tim što uredjujemo te oglase, dodatno ih i formatiramo, a i izbacujemo izvestan broj koji se kosi sa nekim važećim normama. Kada je ovakav oglas u pitanju, sigurno pošiljaoca nećemo upozoravati da će oglas biti obrisan.

galeksic

Site Admin

Cole Beograd
obrijaneribice...@yah...com
26.1.2005 16:21:04

Molim Administratora da mi odgovori zasto mi svaki dan izbrise oglas?
Ovde ima i gorih oglasa od mog

Cole, možda se mi ne razumemo. Mislim da ovo nije mesto za oglase "od kojih ima i gorih". Kad su u pitanju sloboda i takozvana demokratija, problem obično nastaje kad ih treba raspodeliti svima, ali tako da ne ugrožavaju jedni druge.

Ima ljudi kojima smeta kad vide takav oglas ovde, ali kao što si rekao, ima takvih oglasa. Da dajete oglase, da ih čitate, da se žalite ili da nas hvalite možete svi. Ali - jedan čovek odlučuje da li će oglas biti objavljen ili ne.

Nećemo držati oglas zato što Vi mislite da mora da bude objavljen, niti ćemo se raspravljati oko toga - oglase uredjuje urednik - jedan čovek, a ne mi svi. Amin.

Oglas je, nažalost, obrisan zato što je urednik smatrao da ga treba obrisati. Ja Vas molim za razumevanje i podsećam da bi ste verovatno imali problema kada bi ste takav oglas poslali u Halo Oglase, ili na BK, ili u Šabački glas. Mi jesmo rekli da kod nas možete postaviti oglas odmah, ali nismo rekli da možete oglasiti bilo šta i da niste odgovorni za sadržinu.

galeksic

Site Admin

AUTOMOBIL-PRODAJA

OPEL VECTRA 1998.god. 2.0DTH u ekstra stanju sa ful opremom (tempomat, digitalna klima...) Prvi vlasnik u zemlji.Dobija se i fiksna kuka i lavlja kandza. HITNO! 6 700e