Zanimljivi sajtovi Računari

Lifestyle

Životni stil:
sklad Vašeg duha i tela. Jedini siguran pravac u izgradnji je spremnost da iz sebe uvek izvučete najbolje. Naša duhovna suština je smeštena u telu, a kako nemamo mogućnost "reklamacije" učinite sve da budu dobri partneri. Negujte ga brižno neće vas izdati.
Sajt nudi dosta informacija od preparativne do dekorativne kozmetike, prati novine a ima i lep forum pa izvolite zavirite:
Lifestyle

majra 

Site Admin

Vremeplov

Svi bar ponekad zaželimo da smo na drugom mestu, u drugom vremenu, u drugačijoj stvarnosti uprkos lepoti i svim epitetima koje nosi mladost. Mogućnost da ipak na trenutak osetite, i zavirite u ono što je utkano u naše gene čini dobro mojoj duši a nadam se i vašoj. Jer, kako će mo znati ko smo, ako ne znamo odakle smo?

Izatkan sadržaj katalogom retkih knjiga, galerijom starih razglednica, fotografija mapa... i naravno besplatnim elektronskim knjigama :D

Vremeplov

majra 

Site Admin

Astrološki internet magazin

Za ljubitelje svakavih horoskopa i testova odlicno mesto je - astrolook.

Pocevsi od vaseg licnog horoskopa, ljubavnog astro profila, tarota, numerologije, bioritma do veoma zanimiljivih sadrzaja iz popularne psihologije garanmtuje vrme na internetu provedeno u zanimanju sobom.

Meditacija - moćna disciplina

Meditacija je tehnika pomoću koje se fizičko i suptilno telo dovode u harmoniju. Pre no sto se upustite u praktikovanje, nuzno je dobro se edukovati i teorijski.

Dobar vodic za upoznavanje sa tehnikom o meditacije, rec vise o energiji, samospoznaji, duhovnim nivoima sve u svemu, vrlo slikovito i edukativno!

Bodibilding & Fitness

Portal posvećen bodybuildingu, ispravnom vežbanju, prehrani, suplementima prehrane.

Bodibilding & Fitness

mico

Moderator

Međunarodna diploma - ECDL (Europian Computer Driving Licen

Program ECDL se sprovodi u stotrideset i osam zemalja sveta i preveden je na 32 svetska jezika uključujući i srpski. Koncept računarske diplome razvijen u Finskoj 1994. godine. Program je namenjen svima koji žele da se obrazuju i utvrde svoje znanje u korišćenju personalnog računarai pri tome dobiju međunarodno priznatu diplomu.

Sadržaj ECDL-a je bogat počevši od osnovnog nivoa (Foundation level) to su Equalskills, namenjen potpunim počrtnicima i e-Citizen koji proširuje znanje o osnovnoj upotrebi računara i interneta.

Osnovni deo(ECDL Core) se sastoji od sedam modula:

M1. Osnovni concept informatičke tehnologije
M2. Upotreba računara i rad sa datotekama
M3. Obrada teksta
M4. Tabelarne kalkulacije
M5. Baze podataka
M6. Prezentacije
M7. Informacije i komunikacije

Napredni nivo (ECDL Advanced) koji ima četiri modula. A dalje ako vam to nije dovoljno na raspolaganju stoje specijalizovani programi. Postoji i program namenjen obrazovanju dece e-kids.

Put do dobijanja certifikata ECDL-Međunarodno priznate diplome počinje tako što će te izabrati jedan od ovlašćenih centara za testiranje kojih u Srbiji ima oko pedesetak.

Pohađanje obuke koju nude centri nije obavezno za izlazak na ispit. U centru obuke će te dobiti index koji sadrži evidenciju svih sedam modula. Module možete polagati bilo kojim redom, neograničen broj puta, jedino ograničenje je da se svi ispiti moraju položiti u roku od tri godine. Kada položite svih sedam modula dobijate ECDL diplomu.

Oni koju nastave dalje i polože još četiri napredna modula dobijaju EDCL Advenced diplomu i posle položena sva četiri ispita iz naprednog programa dobija se diploma ECDL Expert.

Ovde imate kompletan spisak centara:

Medjunarodna diploma

Cena indexa je između 3.000,00 - 4.000,00 u zavisnosti od centra a cena jednog ispita oko 1.000,00 a često postoje popusti za polaznike, godine nisu važne.
Nikad nije kasno da se uči strasno. ;)

majra 

Site Admin

Internet Vujaklija - Vokabular

resite bilo kakve poteskoce sa komplikovanim ili vama nepoznatim recima... jednostavno ukucajte i dobicete objasnjenje ;)

Vokabular

Putovanja

Nikada nije na odmet,ukoliko zaista niste neizlečivi avantirista pokupiti malo informacija o cilju Vašeg putovanja.
Vodič kroz više od 1200 zemalja sveta za sve one čije putovanje određuju njihove aspiracije ka: istorijskim verskim objektima,mestima hodočašća,sveta umetnosti i arhitekture.Na raspolaganju Vam je i interaktivna mapa kao i bogata galerija fotografija,i sve to na:

Putovanja

Da bi ste saznali iskustva onih koji su već posetili neko odredište u svetu,podatke o pogodnostima,informacije o osiguranju putnika i naravno videli fotografije evo zanimljiv sajt.Zato zavirite u iskustva ;)

Iskustva putnika

majra 

Site Admin

Lepota i zdravlje

Dragi moji,
pre no što se uputite u kozmetički salon ili kod frizera isprobajte vaše dobitne kombinacije.Ne dozvolite da eksperimentišu na vašoj glavi.
Izaberite sami svoj look!
Na raspolaganju Vam je bogata galerija,i mogućnost da slanjem Vaše fotografije dobijete predlog kreiran samo za Vas od tima stručnjaka.

Virtuelni šminker:
Sminker
Virtuelni frizer:
Frizer

II:Testovi sa kojima ćete utvrditi Vaše zdravstveno stanje:
-Test telesne masa
-Index telesne mase
-Kontrola kalorija
-Sagorevač kalorija
-Obrok-kalorijska vrednost

Testovi

majra 

Site Admin

osnovna fitoterapija

www.psenicnatrava.com

Film

Gledali ste super film i gleda vam se jos nesto tog tipa, ali ne znate sto bi to moglo biti, vasi prijatelji ne vole takve filmove, ne znate koga pitati za preporuku, i sta dalje?! Ne ocajavajte, resenje je na netu ;)

Film

Dakle, upisete ime filma i stisnete malu slatku tipkicu enter... and tararara see what happens!

(isto se moze napraviti i za knjige i muziku)

majra 

Site Admin

Vodic kroz zanimanja

U nastojanju da propratimo teme koje se pojavljuju na forumu, prilazem jedan solidan Vodič kroz zanimanja razvijen pri Katedri za psihologiju rada i ergonomiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Stranica sadzi savete i informacije koje su vam potrebne pri odabiru zanimanja i planiranju karijere. Odabirom razlicitog polja: karijera, zanimanje, upitnik, indeks, u mogucnosti ste da interaktivnim odnosom spoznate svoje sposobnosti, odaberete prikladno zanimanje i uspesno isplanirate svoju karijeru.

Ukoliko niste sigurni u vec nacinen izbor, ne prepoznajete jasno svoje afinitete, ili pak zelite profesionalnu preorjentaciju, uradite test i razmotrite dobijene sugestije.

Vodic

majra 

Site Admin