Sretna godisnjica Inter.co.yu CAFFE Caffé

jos lepsih godina

http://i.imgur.com/w3UORWyl.jpg

Prvih pet godina

Hvala svima koji su se ovde zadržali sa nama. Bilo da su tu svojevoljno, bilo da su zarobljeni ili ne znaju kako i kuda da odu.

I posle pet godina, mi smo jedan mali forum, a i za pet godina ćemo biti mali forum, verovatno zato što smo mi mali ljudi. Koliko god privatno kroz životne vrtloge pokušavamo da se propnemo i dohvatimo one voćke koje su preostale, toliko ovde, umorni ili opušteni stvaramo sebi neku oazu, neki mir.

Oko 4.500 učlanjenja je bilo do sada, od toga je bilo oko 1.500 spama. Nisu tih tri hiljade mislili da ovde nije lepo, niti mi treba da smatramo da su otišli, oni su samo malo nestrpljivi. Doći će oni, jer svi dodju tamo gde idu.

Možemo da budemo mirni, jer imamo nešto. Nešto struji tu medju nama, naš chat je ponekad kao čaša hladnog vina niz koju kaplju stihovi. Bez rime, bez naslova, bez početka i kraja, skriveni u prozu i ušuškani u doskočice.

I tako. : )
Slećan nam peti lodjendan : )

galeksic

Site Admin

SRETNA GODISNJICA

Hvala vam sto postojite i budite jos dugo dobri, barem onoliko koliko ste to bili do sada. Casica razgovora, poneki savet, lep tekst, zaista prijaju.

Ne postoji obaveza, dolazimo zato sto nam je ovde lepo.

Jos jednom vam hvala i srecno.

Srecna godisnjica!

Srecna ti godisnjica, ne zastajkuj nastavi da rastes i cuvas svoje mesto pod
suncem neta. Gledam te kako si svakim danom sve snazniji i pametniji. Dosegni onu crtu koju si sebi postavio kao cilj. Kasnije ce crta sama da nastavi sa kretanjem ka nekim visinama koje ne mozemo iz ove perspektive da opazimo. Ujedno neka rast bude prozet adekvatnom sirinom, cisto zbog proporicionalnosti i sveopste licne stabilnost. Ostani nam srecno i veselo!!!

Srećna godišnjicaja

http://i.imgur.com/lby0NuAl.jpg

:klap:

Dragi prijatelji,

ovo je pravi naziv za vas koji učestvujete u stvaranju Inter – caffe forum bajke. Kažu da sve bajke potiču sa ruba sna, ali svi znamo da se u snu ne dogadja sve što želimo, zato je Inter - caffe bajka tu da dopuni i dovrši sne. Oni koji poznaju bajke obično kriju svoja imena, ali ne kriju srce, iako sede u sobi, ne sede u mraku. Iako se bajke zovu narodne i u narodima se pričaju, oni koji zaista umeju da donesu bajku ste vi.

Najveći i najbolji dar svakome od nas je što ste tu srcem, što činite život radosnim i što činite da nam je sadašnjost onakva kakva treba da bude. Kao i za sve stvari u životu posvećenost je vrlo važna zato hvala vam za vaš status log i kada kuvate, šetate ili spavate.

I pre nego znam, ja osećam da ste svi do jednog upoznali bolove, zato ste i spoznali zadovoljstvo "sedenja" na Inter - caffe forumu, hvala vam što negujete čoveka u sebi i ovog pored sebe. Život je sam po sebi dragocen, ali je i čaroban jer smo se pronašli. Inter – caffe čarolija traje šest godina i nosite je sa sobom kuda god da krenete, jer smo skupa na najvažnijem putovanju unutar sebe.

A najbolje tek dolazi.

http://i.imgur.com/dWfqehGl.jpg
Srećna šesta godina postojanja!

majra 

Site Admin

Sest godina

I svakog dana se barem po jednom desi...

http://i.imgur.com/5A4dB3Pl.gif

Zbog toga trajemo i trajacemo jos dugo:)

j@

Site Admin

Prvih sest godina Inter CAFFE foruma

Danas popodne, u četiri sata i 26 minuta po centralno evropskom standardnom vremenu, punimo tačno šest godina.

Inter CAFFE je forum ljudi koji gledaju kroz prozor, negde u horizont. Isped nosa nam, u pravilnim razmacima promiču bandere, kao godine. Dve hiljade treća, dve hiljade četvrta, peta... dve hiljade deveta. U našem kupeu se čuju Šerbedžija, Tozovac, Oliver, Milan Tarot, Ramonesi.

Menjamo se i to je dobro, ali par nas motri da neko kojim slučajem ne odraste. To je neprihvatljivo, takvi članovi nikom ne trebaju.

Kada pronadjete nešto svoje napisano pre nekoliko godina i vidite da bi ste to sada napisali možda bolje, bilo bi sebično razočarati se. Jer to je dobro.

1. Znači da ste u onom vremenu bili ono što jeste i da ste uradili ono što treba.
2. I znači da ste od tada napredovali.

Ako i sada na istu temu imate šta da kažete, to je znak da za vas ima nade, znak da niste odrasli. Ukoliko, pak, osećate da krizirate i da odrastate, povucite sigurnosnu kočnicu i doći će neko od administratora da vas izdeveta i vrati u predhodno stanje.

Srećan vam šesti rodjendan!

galeksic

Site Admin

Srecna godisnjica!

Da dugo, dugo sacuvamo ovaj nas predivni kutak koji nam
vraca neke davno zaboravljene zvuke, mirise i boje...

Inter caffe me podseca ne na kafic, nego na ono drustvo
sa coska ili iz parkica, sto ostade u detinjstvu.

Znate kakvo je to drustvo s coska - bude uvek neka gitara,
neki duhoviti momak, lepotica iz ulice, dezurni filozof...

Neki budu uvek tu, neki navrate ponekad, a svi osecaju
da su povezani najcvrscim vezama, onim nevidljivim.

Hvala vam!

Hvala sto postojite!

Sunce, koje nas miluje i u najhladnijim zimskim danima.
Svjetlost, koja nas budi svojom razigranošću i toplinom.
Najljepša pjesma, koja nas nježno vodi kroz zemlju čudesa.
Najveća sreća, čija je jedina misija
sačuvati osmijeh u našim očima! : )

http://www.odlican.com/d/2873-2/SretanRodjusNajdraziMoji.JPG
Sretan Rodjendan Najdraži Moji!

Mikica

Site Admin

Srecna godisnjica

Neka reči sa Inter CAFFEa budu plemeniti aditivi za dušu!

Srecan rodjendan

Od srca Inter CAFFE korisnicima, administratorima, kao i Goranu Aleksicu zelim uspeh u 2009. godini, i srecan 6-ti rodjendan ovom toplom, pozitivnom, ljudskom i divnom sajtu!