Teatar u pokretu - decje pozoriste i edukacija kroz igru Umetnost

Teeatar u pokretu je decje pozoriste za odrasle. Kreativna radionica klasicnog baleta, glume, lutkarstva i objedinjava razne forme scenske umetnosti.

Teatar u pokretu je centar za scensku igru, osnovan 2007 godine i cine ga nekoliko eksperata, koji nadziru i usmeravaju najmladju populaciju, ali tokom tog istraživačkog i stvaralačkog razvoja svojih polaznika, često i sami nauče nešto od njih.

Smlatopletologija jednog sna je predstava prvenac i plod višegodišnjeg rada ove ekipe od oko četrdeset članova. Teatar u pokretu je pre nekoliko meseci primljen u članstvo Svetske organizacije za igru CID - UNESCO.


Ovo su "Lutke", odlomak iz predstave "Smlatopletologija jednog sna"

Centar za scensku igru ima progreme za najmladje, ali i za odrasle - klasičan balet, savremena igra, džez igra, joga, pilates, masaža.

Ono što je aktuelno u vezi ove kreativne radionice je informacija o upisu, kojom Inter CAFFE forum želi da izrazi svoju podršku ovoj ekipi.

Upis za 2008 / 2009 godinu počinje od 18. avgusta 2008, u prostorijama Teatra u pokretu, Terazije 12/II, Beograd - radnim danima 9 do 11 i od 17 do 20 časova. Sve informacije vezano za upis možete dobiti na telefone 011/268-5155 i 063/301-847.

Sajt Teatra u pokretu se nalazi na adresi www.teatarupokretu.com

galeksic

Site Admin