Ovako sa deckom sam u vezi 2 god i sada smo na pauzi mesec dana, posvadjali smo se zbog gluposti i banalnosti, meni je jako stalo do njega a videla sam da je i njemu samo je ljut :/ sanjala sam ga par puta i uvek na slican nacin...
prvi san: ja se dopisujem na fejsu sa drugaricom i on na chatu salje smesak udjem na njegov profil a nas status veze opet vracen da svi vide...
drugi san: mi u nekoj skoli (inace ne idemo na isti fakultet) sedimo na predavanju, ali se svadjamo i i dalje nismo zajedno... u jednom trenutku dok se nas dvoje prepiremo profesor njega proziva da izadje da odgovara i on tu dobije dve jedinice nervozan se vraca na mesto, a profesor prilazi klupi gde nas dvoje sedimo i mene vuce za kosu i udara mi samar pritom dodaje "koleginice sada znate za ubuduce sta vas ceka kad se raspravljate sa doticnim do vas". U sledecem momentu zvoni za kraj casa mi oblacimo jakne i kao idemo zajedno kuci izlazimo iz ucionice i on mene zagrli nasmeje se i prokomentarise nesto tipa idiote moj i tu se poljubimo. Na vratima se pojavljuje neka devojka plave kose i govori kao odusevljeno jao ko se to pomirio i on onako sav radost1an pa eto zna se koga volim... i tu se probudim...
bilo je i nekih snova pre ali sam zaboravila tok dogadjaja znam samo da smo se u svakom pomirili... ako bi mogli da mi kazete sta to znaci...
By mara da li me voli ili ne?
sanjala sam neku zenu kako mi gleda u solju... kada sam zamislila zelju u solji, pitala me je, da li sam zaljubljena u jos nekog, pored svog decka..ja sam rekla, kao da jesam, i to sam joj kao namerno rekla, jer je moj decko bio tu i htekla sam da ga povredim.. ona mi je tada rekla... e taj decko u kog si zaljubljena te ne voli... i ispalo je da me moj decko ne voli.. :) moze li mi sada neko protumaciti ovo, sta znaci... vrlo bi je bitno, posto sam trenutno u svadji sa deckom.. :)
*napomena:
post koji je postavljen kao komentar u temi: Kako da pošaljem svoje pitanje u vezi mog sna? prebacila majra.