zanima me sta mislite o tome?
da li je moguce sanjati ono sto u podsvesti bas jako zelimo? meni se desavalo da nocima za redom sanjam ono sto hocu da u stvarnosti bude, a nije. prosto se zelja pretvorila u san!
:shock:
dakle, da li se to i vama desavalo?
Naravno da je moguce.
Ipak, cak i takav san nosi u sebi simbole koji objasnjavaju da li je to sto zelimo zaista ostvarljivo ili ne.
da. ja cak mislim da ima perioda u zivotu kada ti se upravo iz tog razloga mnogo spava.
imas neke probleme, naprimer, i ne mozes da ih resis i posustao si od pokusavanja i zelis sve da prespavas jer u snovima imas nocne more koje makar prolaze ujutru. a u zivotu imas agoniju koja traje a ne znas kako da je resis.
:cry:
bubastra: Naravno da je moguce.
Ipak, cak i takav san nosi u sebi simbole koji objasnjavaju da li je to sto zelimo zaista ostvarljivo ili ne.
:???: na koje simbole konkretno mislish,bubastra??
-meni ono sto sam sanjala izgleda prilicno nestvarno,tako da su jako male sanse da se bilo sta iz tog sna ostvari..?
mozda gresim,ali opet..
Smorivoje: da. ja cak mislim da ima perioda u zivotu kada ti se upravo iz tog razloga mnogo spava.
imas neke probleme, naprimer, i ne mozes da ih resis i posustao si od pokusavanja i zelis sve da prespavas jer u snovima imas nocne more koje makar prolaze ujutru. a u zivotu imas agoniju koja traje a ne znas kako da je resis.
:cry:
:opsirno: u pravu si.. :klap: