Prvi put sam ovdje, pa mi treba pomoc, jer ne znam kako da posaljem pitanje u vezi moga sna. Kako napisati i gde staviti, da li ce mi neko odgovoriti?
Hvala!
Draga Slatka Zorice,
Jednostavno, ono sto treba da uradis je da opises svoj san u detalje, i onda ce se neko od nas udostojiti da ti ga protumaci.
Ono sto sanjamo je uvek vezano za ono sto nam se momentalno dogadja u zivotu, tako da bi bilo dobro ako napises i nesto od toga.
Dobrodosla :klap:
Ljudski san dozivljavam kao tumachenje proslosti, sadasnjosti i nagovestaj buducnosti. Jedino znam o snovima to da ne znam njihovo znacenje,odnosno ne umem da ih tumachim. Cuo sam da to moze jedino "znalac"."Znalac"koji poznaje moju,nasu proslost,do u detalje.
Ja lichno sanjam chesto.Volim moje snove!Volim jer skoro nikada nisu kosmarni. Sanjam chesto vodu, more. To mi je jasno,jer obozavam more.
Dovoljno mi je i da ga posmatram.U snovima chesto plivam, gnjurim i tako. Nekako uvek neka borba sa srecnim,uspesnim krajem. Da, sanjam i zene.
Samo mi nije jasno,zasto su skoro uvek neznanke. Meni nepoznate zene.
Nee,lepe su i ove koje poznajem ili srecem,samo nisu "gosce" u mojim snovima.Ili vrlo vrlo retko. Recimo ona sto sam je kupao ispod slapa (u snu)
meni jeste poznata. :opsirno:
Potarazila sam ovu temu jer mi potrebna pomoc ako moze neko da pretumaci moje snove bila bi zahvalna.
Skoro svake nedelje sanjam da imam prsten na ruci i kako moj decko poklanja mi buket cvjeca od koi jedan cvet je crven a druga dva su bele boje.
Pre nekoliko dana sam sanjala da sam nasla zlatne nausnice i sam ih skupljala imalo je mnogo.
Snove uvek sanjam u jutru kad zavrsi san ja se probudim i imam taj osjecaj kao da je to bilo stvarno.
U zadnje vreme veza mi ne ide bas najbolje pa zanimame zasto sanjam tako.
Pozdrav falcao. То је baš dobro što si naveo da ti sanjaš često i kako gledaš na snove i šta najčešće sanjaš i da voliš svoje snove i da sanjaš žene i da ti je poznata jedna od onih koja se kupala ispod slapa. Većina ljudi sanja i san je zdrav i to je u redu.
Ono što bi bilo poželjno je da dopuniš svoju poruku pitanjem, obzirom da se nalazi u temi o tome kako se postavljaju pitanja u vezi tumačenja snova. Ja tu ne vidim šta pitaš u vezi postavljanja poruke.
Viki, dobro došla, koliko vidim ovo je jedna od tvojih prvih poruka, kao i falcaova. Svoje pitanje možeš postaviti upravo ovako kako si započela.
Dakle, u forumu Sanovnik, na adresi www.inter-caffe.com/forum-14.html potražiš da li postoji tema u kojoj se obradjuju slične stvari onima o kojima ti želiš da pričaš. Naprimer, da li je neko sanjao slične stvari ili neko povezuje svoje snove sa teškoćama u emotivnom životu na koji trenutno nailazi.
Ukoliko nadješ sličnu temu, pridruži se svojim pitanjem tamo. A ako ne nalaziš sličnu, dakle ukoliko ukoliko osećaš da bi svojim pitanjem i porukom skrenula tok teme, onda u Čekaonici ili u forumu Sanovnik, započni novu temu tako što ćeš detaljno i uredno da opišeš san i svoje razmišljanje. Ovo kako si ovde to uradila je skoro savršeno i bilo bi mi jako drago da se zadržiš kod nas na forumu, jer ti je pisanje zaista vrlo pregledno i uredno. Ali, moraš da pišeš na mestu gde se piše o onome o čemu govoriš.
I jedna mala napomena. Nešto se desilo u nama i ovaj naš kutak je počeo da se zanima i za neke druge stvari - poezija, najlepši stihovi, muzika, feng shui, tako da su snovi i tumačenje snova sada samo jedna od tema i moraćeš, predpostavljam, da imaš i malo strpljenja ako ti je stalo do tumačenja.
A ukoliko žuriš, možeš slobodno da pokušaš da kontaktiras bubastru putem privatne poruke. Ne znam da li joj je uključena notifikacija i da li će biti obaveštena da je primila privatnu poruku, ali to je najviše što ti mogu preporučiti.
Hvala puno galeksic, nisam znala da li mogu otvoriti novu temu, a nisam nasla nista slicno, pa nisam htela biti nekulturna. Hvala ti puno, jer mi je stalo do tumacenje mog sna.
i tako dodjes mi u san:) najlepsi san^__^
odlazila sam iz skole i tu je bio on sa jos nekim devojkama i momcima i sad je rekao(meni i mojim drugaricama)ajde izblejite malo s nama(bilo je vece,inace) i onda smo ostale,upoznale se sa svima tu i pozdravile sa onima koje znamo i onda sam stigla do njega(privatno ga ne znam,samo iz vidjenja i to dosta