Sanjam kako ja idem na posao onda prije nego sto sam otisla zaustavim se kod neke pecenjare pa kupim muzu pecenja. Pilici sa rostilja, jastog i curka. I to mu odnesem kuci, i krenem na posao.
Zakasnila sam naravno na posao, a kad sam dosla soba za presvlacenje pocela da se renovira, ali su unutra bageri i sve se iz temelja u toj prostoriji renovira. Ja sam na to odreagovala ravnodusno, pitala znaju li gdje su kase da prebrojim novac i nastavim da otvorim prodavnicu, medjutim tu je bila rodbina mojih poslodavaca pa ih nije interesovala kasa, i posto mi niko nije rekao gdje su kase, ja se okrenula i otisla na drugi posao, koji u stvarnom zivotu nemam, ali taj prvi imam. I bila sam zadovoljna sto sam tako u snu odreagovala.
Na putu do posla sam preskocila jedan dio sna, dok nisam stigla do posla prosla sam kroz zgradu u kojoj mi u snu zivimo. Mi smo u nasem stanu imali normalan stan, ali kad sam krenula na posao bila sam zaprepascenja sta sam vidjela, u jednom djelu zgrade nema spratova uopste, velika soba u vlazi, nigdje nikog, a domar mi nista na moje pitanje o tome ne odgovara.
Dalje nastavljam kad ono neke prodavnicice, brza hrana, rostilji, gdje sam ja i kupila muzu to rostiljsko meso, jasto, pile i curka izrostiljani.
U jednom trenutku se nalazim na krovu zgrade gdje je dnevi boravak na otvorenom i stanari tu kao uzivaju odmor. I posle ovoga se nastavlja prvi dio gore napisani.
Eto ako neko moze da protumaci taj cudan san, pozdrav.
Sobu su na poslu stvarno renovirali. Kad sam otisla na posao - oni pomjeraju stvari itd.
Jos kad bih stvarno nasla drugi posao - bilo bi extra.