Radio Mileva drugi program - muzicke liste, ali po nasem izboru.
Predlog: Kreirajte listu na nekom online flash playeru i prilozite je ovde da slusamo zajedno.
Predlog za korisnike: Umesto jednog, otvorite dva prozora Inter.rs, u jednom otvorite ovu temu, kliknite na odabranu plejlistu i zatim ga minimizirajte. a onda u drugom prozoru - putujte.
Pažnja radovi u toku :!:
Uočen problem: uvek sam malo muku mučio sa slušanjem muzike u kući. Ako, na primer, slušam neku grupu, nekog autora, već posle treće pesme dosadi mi isti glas. No, za to ima leka, malo promešamo autore. Različiti glasovi, ritmovi... Unesu malo zabave u to slušanje. Komp. je za to dušu dao. Otvorim novi folder i u njega pobacam tako svašta, po neredu ili nekakvom nerazumljivom redu. I to onda tako spakovano ume zanimljivo da zvuči. Pola sata šarenih emocija.
No, i tu ima kvaka. Zašto volimo radio? Između ostalog i zato što nas radio iznenadjuje. Onaj faktor neočekivanog, a dobrog izbora muzike, u slušanju radija igra jednu od najvažnijih uloga. Međutim, kad sam sebi napravim svoj folder, tu ima šipak od iznenadjenja. A baš taj deo mi često nedostaje u celoj priči. Ja birao, ja slušam. Autistično i gluvo.
Moguće rešenje: a šta ako ja po mom ukusu napravim folder, a preuzme ga neko drugi? I obrnuto, neko drugi smućka, a ja popijem? Uz pomoć ovog Imeem, to je izgleda ovde moguće. Ako imate isti problem onda je ovo možda pravo mesto za Vas. Evo ovde - mućkajte svoje male izbore muzike i peuzimajte tudje.
Evo primera - nešto kratko blabla kao uvod ili samo nalepljen naslov, pa ovakva lista:
I, naravno, bio bi potreban kraći Galetov uvod o tehnici kreiranja, kratko uputstvo za upotrebu teme. I to bi valjda bilo sve. Ako sam nešto propustio, neće mi biti prvi put. Da propustim nešto ili nekog, tu sam svoj na svome. Ali to već nije tema...
3 godisnja doba
Ja častim
Na sajtu http://www.playlist.com mozete da napravite sopstvenu playlistu pesama koje rado slusate i volite i podelite to i sa drugima. Na istom sajtu je i pretrazivac preko kog mozete lako da nadjete veliki broj pesama i dodate ih na svoju playlistu, tako da ne morate uvek da vucete gomilu diskova sa sobom ukoliko menjate kompjuter na kome nesto radite i zelite da uzivate u svojoj muzici, sve sto je potrebno jeste pristup internetu.
...kazem, sve je to brzo, lako i zanimljivo ;)
Evo onoga sto ja slusam npr.;)
http://view.playlist.com/14481673739/standalone
PS-Maxa nasa mala mezimica mi je napomenula da je vec postojala slicna tema ovde tako da ja ne bi napravio neki belaj ovde nek moderator slobodno spoji teme ili prebaci u ovu. ;)